Sök på
Fastighetsplatsen
Vad söker du?
Här kan du söka på fastigheter, bolagsägare, ort, namn mm.

Samarbetspartners

Som auktoriserade entreprenörer inom tvätt och renhållning kan vi på Hustvättarna tvätta och rengöra ditt hus eller fastighet. Vi är specialiserade på tuffa förutsättningar och tvättar bort alger, mossa, lav och annan typ av påväxt. Vi rengör på djupet och kan med vår specialistkompetens även tvätta bort kraftigt nedsmutsade och förorenade ytor.

Genom att jobba med de bästa och mest effektiva miljövänliga produkterna ser vi till att du får ett rent fräscht utseende och längre livslängd på ditt hus. Med gedigen utbildning och beprövade metoder inom såväl säkerhet, miljö, och kvalité säkerställer vi att alla medarbetare håller högsta nivå på resultat och genomförande. Kontinuerlig utbildning och utveckling inom den senaste tekniken för tvätt gör att vi idag är ett av de främsta företagen inom tvätt och renhållning av hus och fastigheter.


Samarbete

I vår organisation arbetar och samarbetar vi med olika aktörer som vi väljer att kalla partners. Dessa samarbeten sker på olika nivåer. Förhållandena på marknaden gör att det gynnar alla inblandade att delta och samarbeta. Viljan att utbyta kunskap och erfarenheter med likasinnade, ökar kvalitén på våra levererade tjänster och produkter. Vi anser att detta stärker vårt varumärke och bidrar till en förhöjd kompetens, med nöjda kunder som resultat.

Goda relationer

Goda gärningar och skötsel, förstärker ryktet och varumärket hos en aktör, till skillnad från motsatsen, då misskötsel leder till påtryckning och dåligt rykte. Här presenterar vi stolt några av våra partners. Är du intresserad av ett samarbete med Fastighetsplatsen? Kontakta oss gärna för mer information.

Du måste acceptera villkoren för att registrera dig.