Sök på
Fastighetsplatsen
Vad söker du?
Här kan du söka på fastigheter, bolagsägare, ort, namn mm.

Våra tjänster

Välkommen!

Som medlem och kund hos oss har du en mängd tjänster att välja mellan. Beroende på dina behov, har du säkert en idé om vad som passar dig bäst just för tillfället. Låt oss presentera vad vi har att erbjuda dig!

Tjänster på Fastighetsplatsen

Medlemmar kan fritt ta del av tjänsterna som erbjuds här på Fastighetsplatsen. Utbudet av befintliga tjänster och tilläggstjänster vänder sig till en rad olika kundsegment. Vi satsar på att tillfredsställa de behov våra medlemmar söker, och samtidigt leverera tjänster och produkter med kvalitet. Då vi ständigt strävar efter utveckling och förbättring av vårt företagskoncept, kommer nya tjänster lanseras och erbjudas våra medlemmar successivt.

Fastighetsregistret - Fullständig tillgänglig information ges när du som inloggad användare utför en sökning i Fastighetsregistret

Rapportera - Hyresgäster kan lämna rapport om klagomål eller felanmälan. Fastighetsägare kan ta emot dessa rapporter.

Fastighetsplatsen Bostadsförmedling - Här kan medlem fritt söka efter ledig bostad och anmäla sig till lägenhetsvisning. Vi sköter bl.a. kontakten med spekulanter på era lediga lägenhetsobjekt - kostnadsfritt! Vi förmedlar lägenhetsvisningar enligt era kriterier.

Dokument - Här listar vi dokument, avtalsmallar och blanketter för marknaden att fritt använda. Enkelt, smidigt och effektivt. Med de dokument vi tillhandahåller för våra medlemmar, får du ett gratis arbetsredskap i din verksamhet eller för privat bruk.

Fastighetsservice - Fullständig eller delvis fastighetsservice där kundtjänst kan ingå i form av mottagande av telefonsamtal, mail eller annan kommunikation från utomstående. Klagomål från rapportering kan även behandlas här för kunds räkning.

Medlemserbjudanden - Anslutande aktörer lämnar förmånliga erbjudanden åt våra medlemmar

Konsultation - Som förmånskund erbjuder Fastighetsplatsen konsultation i vissa frågor.

Säkerhet - En säkerhetsnavigering för privatpersoner eller företag. Fastighetsplatsen hjälper Dig att vara uppdaterad och ansluten

Synlighet och presentation - Möjlighet att utnyttja informationssidan till att lägga upp lediga bostäder och lokaler.

Möjlighet att kommunicera med din egen kundkrets - Genom Fastighetsplatsen får du möjligheten att vara nära dina hyresgäster och på ett snabbt och enkelt sätt åtgärda eventuella missnöjen eller annan avvikelse i den dagliga bostadsmiljön.

Information om hyresgäster - Ansluten hyresvärd får möjligheten att ta del av information som finns registrerat i vår databas om spekulanter på era lägenhetsobjekt.

Artikel - Fastighetsbladet är vår nyhetsankare på marknaden och förmedlar nyheter till läsarna. Artikelserier och insyn på marknaden dominerar och det kräver en nära relation till många av aktörerna. Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med aktörer som representerar och presenterar sin verksamhet och är villiga att ge sin syn på marknaden.

* Fastighetsplatsen uppdaterar, utvecklar och inkommer med nya tjänster och funktioner med jämna mellanrum.
** Fastighetsplatsen förbehåller sig rätten att neka beställningar av rubricerade tjänster i det fall att Fastighetsplatsen anser att leverans av sådana tjänster inte är förenligt med Fastighetsplatsens långsiktiga strategi.

Bostadskö

Fastighetsplatsen tillhandahåller en allmän bostadskö för sina medlemmar. Det är gratis att ställa sig i bostadskön. Läs mer

Gå på visning

Vi anordnar lägenhetsvisningar åt våra medlemmar. Är du intresserad? Läs mer

Är du inte medlem?

Bli kund och kom igång på bara några minuter! Du betalar inga fasta avgifter för ett konto. Däremot får du en massa service och support. Välkommen! Bli medlem gratis idag!

Du måste acceptera villkoren för att registrera dig.