Sök på
Fastighetsplatsen
Vad söker du?
Här kan du söka på fastigheter, bolagsägare, ort, namn mm.

Innebörd av medlemskap

Innebörd av medlemskap och användarkonto

Ett medlemskap hos Fastighetsplatsen ger dig inte bara tillgång till våra tjänster och medlemsförmåner. Som medlem bidrar du även till, och får glädje av, vårt omfattande arbete med att förbättra villkoren på bl.a bostadsmarknaden.

Hos oss får du möjlighet till stöd och vägledning, oavsett om du är en stor aktör på fastighetsmarknaden eller en nybörjare som söker efter information. Som medlem får du tillgång till skicklig personal inom områden som berör bostads- och arbetsmarknaden.

Vårt arbete syftar till att skapa bättre förutsättningar för dig som vill vara med och kämpa för rättvist boende och tillgänglighet för utveckling. Vi värdesätter sysselsättning och vill bidra till att omsättningen på både bostads- och arbetsmarknaden sker på rättvisa villkor. Där av satsningen och lanseringen av Fastighetsplatsen med alla sina viktiga redskap för marknadsutveckling. 

Genom att kostnadsfritt registrera sig som medlem eller ansluta sitt företag till Fastighetsplatsen, får du tillgång till vårt utbud av tjänster. Samtidigt innebär det att nya dörrar öppnas och insynen på marknaden expanderar. Vi driver även internettidningen Fastighetsbladet. Där behandlas nyheter på löpande band, orättvisor belyses, och våra medlemmar får chansen att göra sin röst hörd.

Medlemsförmåner

Medlemmar får tillgång till en rad förmåner och erbjudanden som vi här på Fastighetsplatsen förhandlar oss till med anslutande aktörer. Registrera dig, ditt företag eller din bostadsrättsförening, så får du tillgång till ett personligt konto här på Fastighetsplatsen. Som inloggad användare på hemsidan får du en bättre översikt över förmåner och tjänster som erbjuds besökare med medlemskap. Som medlem har du möjlighet att utnyttja alla våra förmåner. Du kan läsa mer om tjänster, funktioner och förmåner här.

Påverka organisation och inriktning

Som medlem på Fastighetsplatsen bidrar du till att vi växer! För att visa vår uppskattning möjliggör vi det för alla våra medlemmar att vara med och påverka vidareutvecklingen av vår organisation.

Då marknaden styr, vill vi gärna lyssna på marknaden. NI ÄR MARKNADEN. Ta chansen att påverka vår inriktning och verksamhet genom att dela med er av era åsikter och kontinuerligt ge oss synpunkter på vårt arbete. Vi belönar dig med att ge dig all den hjälp vi kan och vägleda dig på marknaden. Vi önskar att ta del av dina behov för att på bästa möjliga sätt strukturera upp dina val och tillvägagångssätt.

Som medlem på fastighetsplatsen.se säkrar du din trygghet, får chansen att vara med och påverka din egen situation på bostadsmarknaden och ökar möjligheterna att utvecklas i yrkeslivet. Oavsett om du har jobb, söker nytt jobb, är mellan jobb, startar eget eller börjar studera får du styrkan av vår verksamhet och alla medlemmar i ryggen.

God sed

Som medlem hos Fastighetsplatsen förpliktar du dig att iaktta god sed i brukandet av våra tjänster och produkter. Medlemmar och besökare har ett ansvar att följa de regler och rekommendationer som gäller för användning av de verktyg vi tillhandahåller. Vi ställer krav på att du verkar utifrån ett synsätt som på inget sätt går emot lagar eller de uppsatta etiska och moraliska riktlinjer vår organisation förespråkar.

Du måste acceptera villkoren för att registrera dig.