Sök på
Fastighetsplatsen
Vad söker du?
Här kan du söka på fastigheter, bolagsägare, ort, namn mm.

Mitt konto

Mitt konto

Fastighetsplatsen är öppen för alla. Från privatpersoner till företag. Att skapa och registrera ett användarkonto går snabbt och är helt gratis. Med ett personligt Fastighetsplatsen-konto får inloggad användare tillgång till ett större utbud av information och tjänster. Vill du ta del av betaltjänster och undrar mer över detta, kontakta oss. Som medlem har man en egen sida där man kan redigera sina uppgifter och avsluta sitt medlemskap. Se vad fördelarna är med att vara medlem.

Var med och påverka!

Som medlem på Fastighetsplatsen bidrar du till att vi växer! För att visa vår uppskattning möjliggör vi det för alla våra medlemmar att vara med och påverka vidareutvecklingen av vår organisation. Läs mer...

Stort utbud, bra service och helt gratis!

Vi resonerar som så, att oavsett om du gör stora eller små affärer, ska du alltid kunna lita på att det är prisvärt. Vi har ett av marknadens bredaste utbud av varierande och kompletterande tjänster efter behov. Läs mer...

Tipsa en vän om oss!

ANVÄND FASTIGHETSPLATSEN - Sök i Sveriges största officiella fastighetsregister med fastighetsägare och dess fastighetsbestånd!

Alla privatpersoner innehar någon form av bostad. Som hyresgäst, bostadsrättsinnehavare, inneboende eller annan form av boendestruktur, får du möjlighet att här tillgodose många av behoven på bostadsmarknaden.

Medlemmar erbjudes viss hjälp i vissa branschrelaterade frågor. Expertis inom Fastighetsplatsen och med externa samarbetspartners, gör det möjligt för oss att vägleda er på ett mer effektivt sätt.

Du måste acceptera villkoren för att registrera dig.